Lakástakarítás

Lakástakarítás Budapest profi takarító cégtől, olcsó árak, garancia. Készen áll arra, hogy otthonát csillogó tisztává varázsoljuk? Akkor válasszon bennünket! Számos oka van annak, hogy miért kell a takarítást szakértőkre bízni, de mit csinálnak valójában a professzionális takarítók?

Más szóval, vannak olyan házimunkák, amelyeket bármennyire próbálunk is, nem kerülhetjük el. Igen ilyen például a takarítás. Húzzuk, halasztjuk, de a végén sajnos mindig ki kell takarítani, az esztétikus környezet és az egészségünk érdekében is. Van azonban néhány cég, amelyik lakástakarítást is vállal olcsón, így viszont, ha valaki nem szeret takarítani, akkor átadhatja ezt a munkát szakembereknek.

Ha bennünket választ, akkor nem fog csalódni, rövid idő alatt tisztává varázsoljuk otthonát. Szakszerű, precíz takarítás ott is, ahol egyébként nem is látszik a kosz. Bízza lakása, otthona takarítását profi szakemberekre és a tisztaság üdítő érzése fogja átjárni lakása minden szegletét.

Hogyan készítsem elő a lakást a takarításra?

Valójában nagyon keveset kell tennie a profi takarítók érkezésére való felkészülésben. A legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy nincs ok az előtakarításra, ezért ne aggódjon a rendetlenség miatt, bármilyen szörnyűnek is tűnik! A szakemberek mindent megtesznek, hogy a koszon és a rendetlenségen úrrá legyenek, és Önnek csak élvezni kelljen a munkájuk hatását.

Mindazonáltal célszerű eltávolítani azokat a dolgokat, amelyek akadályozhatják a takarítási munkát. Például a játékokat, ruhákat, könyveket és magazinokat, edényeket, mielőtt a takarítás szakértői megérkeznének. Ez megkönnyíti az összes felület alapos és hatékony tisztítását. Kiadó lakásokban, ha szeretné az ágyneműt és a törölközőket cseréltetni, feltétlenül jelezze, hol van a tiszta. Végül, de nem utolsósorban, győződjön meg arról, hogy kedvenc háziállatai biztonságos helyen vannak, hogy a takarítók végezhessék munkájukat anélkül, hogy megzavarnák őket.

Természetesen egyedi kéréseket is megfogalmazhat, és saját takarítási ellenőrző listát is készíthet, háztartása szükségleteitől, típusától és méretétől függően. Megkérheti a takarítókat is, hogy fordítsanak különös figyelmet otthona bizonyos területeire, és alaposabban vagy speciális anyaggal tisztítsák meg azokat. A valódi takarító szakemberek mindig prémium minőséget biztosítanak, kérdések nélkül.

Elő kell készítenem valamilyen tisztítószert és felszerelést?

Nincs szükség tisztítóeszközökről és kellékekről gondoskodni, mert a takarítói hozzák magukkal. Ennek ellenére az első munka felvétele előtt jelezze, ha különleges kérése van és minden részletet rögzítünk. Például megkérdezhet arról, hogy milyen tisztítószereket használunk, esetleg a termék biztonsági adatlapját is be tudjuk mutatni. Külön kérés esetén csak zöld, környezetbarát anyagokat használunk, ezekre külön árajánlatot adunk.

A zöld tisztítószerek nemcsak egészségesebb környezetté teszik otthonát, amely mentes minden olyan durva, agresszív vegyszertől, amely veszélyezteti az egészségét, hanem hozzájárulnak környezetünk védelméhez is.

Mit várhatunk egy takarítótól

Ha felkeres egy kiváló minősítésű takarítást ajánló céget, kiváló ügyfélélményre és kiemelkedő szolgáltatási minőségre számíthat. A háztartási takarítók olyan szakemberek, akik patika állapotúra tudják takarítani otthonát, lakását. Összességében a wow hatásra számíthat! Konkrétabb értelemben a takarító a választott takarítási csomagtól függően számos szolgáltatást végez. Ne feledje, hogy bizonyos több munkát igénylő szolgáltatásokért, például háziállatok utáni takarításért, teljes fertőtlenítésért általában felárat kell fizetni.

Egy tipikus prémium lakástakarítás ellenőrző lista így néz ki:

 • Magas és alacsony felületek portalanítása.
 • Ablakok, ablakpárkányok és párkányok leporolása,
 • Szőnyegek és padlók porszívózása.
 • Padlósöprés, felmosás.
 • Kuka ürítése.
 • Ajtókilincsek és világítótestek tisztítása.
 • Ágyneműcsere (kiegészítő szolgáltatásként).
 • Konyhai gépek tisztítása kívülről (a mikrohullámú sütőt kérésre belül is tisztítjuk).
 • A munkalapok és a konyhai szekrények külső részének törlése.
 • Mosogatás (kiegészítő szolgáltatásként).
 • A WC tisztítása és fertőtlenítése.
 • Mosogató, fürdőkádak és/vagy zuhanyzók tisztítása.

A speciális szolgáltatások közé tartozik az alapos takarítás, a be-/kiköltözés utáni takarítás, az építkezés utáni takarítás, az üdülési és az Airbnb -bérlések takarítása, az ablaktisztítás stb. Ezek a takarítási szolgáltatások konkrétabb területeket fednek le, és részletesebb megbeszélést igényel, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat kér ügyfelünk. Természetesen, ha úgy tetszik, bármikor kérhet személyre szabottabb, egyedi takarítási ellenőrzőlistát. Ön és otthona is a legjobbat érdemli!

Mivel takarítási szolgáltatásainkra 100%-os elégedettségi garancia vonatkozik, biztos lehet benne, hogy nincs miért aggódnia.

Takarítóik megbízhatóak, és garantáltan kiváló teljesítményt nyújtanak minden alkalommal. Erről próbatakarítással, valamint szigorú átvilágítási folyamaton, mélyinterjúkon, valamint részletes háttér- és referencia ellenőrzésekkel gondoskodunk.

Egyszerűen fogalmazva, ha otthona biztonságáról és tisztaságáról van szó, semmit sem bízunk a véletlenben. A prémium minőség az, amiért dolgozunk. A legmagasabb minőségi szabványok iránti elkötelezettségünk tette cégünket piacképessé. Mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink teljes megelégedettségét biztosítsuk, és soha ne elégedjen meg kevesebbel!