Irodatakarítás

Irodatakarítás Budapest. Irodák, irodaházak takarítása alkalmi és rendszeres jelleggel. Nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk az irodatakarítás területén. A kereskedelmi egységeket és irodákat takarító szolgáltatásunk kiemelkedő, mind a kiskereskedelmi helyektől a nagy méretű irodaházakig bezárólag. Munkatársainkat gondosan válogatjuk, szűrjük és képezzük, hogy mindenkor tisztában legyenek az elvégzendő feladat legjobb megoldásával. Felelősségbiztosítással rendelkezünk, hogy csak jó minőségű munkát adjunk ki a kezeink közül.

Jó munkát csak jó eszközökkel végzünk, ezért kifejezetten környezetbarát, azonban mégis hatékony és gazdaságos tisztítószereket és modern eszközöket illetve gépeket használunk a különböző irodatakarítási feladatokhoz. Ha egy munkafázist jobb kézi munkával elvégezni, akkor kézzel dolgozunk, de ha a gépi munka hatékonyabb és gyorsabb, akkor korszerű gépeket használunk. Minden feladathoz beállítottuk a feladat megoldásához legjobb és leggazdaságosabb tisztítószert, hogy a munkánk végén a jó illat és a ragyogó tisztaság fogadja az irodában dolgozókat. Napi 8-10-óra munkát könnyebben visel az aki tiszta, világos és jó környezetben tartózkodik, illetve a vendégek, látogatók is szívesebben tartózkodnak igényes környezetben. A környezet, a berendezés, és a munkatársak testesítik meg a céget amelyet képviselnek, ezért az összkép kialakításában szerepet játszik a mosdók, kiszolgáló helységek kialakítása, berendezés és tisztasága is. Éppen ezért az igényes cégek nagy hangsúlyt fektetnek a külsőségekre és a tisztaságra is. Mi akik a takarítás és a tisztaság szakértői vagyunk átvállaljuk, hogy a részükről elvégzett takarítási munkák után mindenkiben kedvező kép fog kialakulni a cégről aki megbízott bennünket a munkával.

Többféle irodatakarítási szolgáltatásokat nyújtunk:

Egyszeri irodatakarítás: egy alkalommal, a megrendelő utasításai alapján végzett, kis vagy nagytakarítás. Igénybe vehető rendezvény, céges buli, céges parti után, rendkívüli helyzet esetén.

Következő napi irodatakarítás: a megrendelését követő napon végünk kis vagy nagytakarítás. Ha a következő napra kér takarítást kérjük időben vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal.

Napi irodatakarítás: rendszeresen naponta végzett takarítás, előre meghatározott időpontban, illetve napszakban a megrendelőnk igényei szerint. Napi takarítást megrendelőnk igényei alapján heti öt-hét alkalommal végzünk.

Heti, havi irodatakarítás: a megrendelőnk igényei alapján kis vagy nagytakarítás, hetente vagy havonta az előre meghatározott napszakban vagy időpontban.

Irodatakarítás munkaidő után: megrendelőnk igényei alapján a munkaidő után kezdjük az irodatakarítást, amikor a dolgozók már elhagyták a munkaterületet. Előnye, hogy ne zavarja a takarítás az irodai dolgozókat, és a látogatókat. Másnap kitakarított tiszta, jó illatú irodában folytathatják tovább tevékenységüket.

Iroda takarítás munkaidő alatt: kihelyezett munkatársunk, munkatársaink végzik munkaidőben a takarítási feladatokat. Úgy végezzük  a takarítási feladatokat, hogy az irodai dolgozókat csak a legszükségesebb mértékig zavarja a munkánk.

Nagytakarítás: ilyenkor minden olyan helyet kitakarítunk, illetve áttörlünk ahova egyébként nem jutunk el a hagyományos takarítás során. Általában ilyenkor amit lehet fertőtlenítünk is.

Objektum karbantartás: azok a szükséges takarítási munkák elvégzése amely az objektum általános karbantartása során fontos, nagyméretű üvegfelületek takarítása, szökőkút, díszmedence szezonális takarítása, különböző ünnepségek utáni takarítás, a dekoráció leszerelése, nagytakarítás.

Mosdóhigiéniai szolgáltatások: Wc-k mosdók időszakos nagytakarítása, vegyszeres illetve gőzös fertőtlenítése szaniterek, wc deszkák stb. fertőtlenítése, átmosása, vegytisztítása, vízkőtelenítés.

Főbb irodatakarítás munkafázisok:

 • Irodai bútor tisztítás. Különleges tisztítószereinkkel ragyogóvá és illatossá válnak bútorai és tökéletesen tiszták lesznek.
 • Kárpit tisztítás, kárpittisztítás géppel, bőr ülőgarnitúrák tisztítása, ápolása.
 • Kárpit szagtalanítás. Por és atkamentesítés.
 • Szőnyeg tisztítása, szagtalanítása, mély tisztítás. Gépi szőnyegtisztítás.
 • Padlóápolás, teljes körű. Márvány burkolatok átmosása,  járólapok, csempék lemosása, padlóápoló bevonattal kezelés. Fa padló, laminált padló takarítása, ápolása.
 • Ablakmosás, szennyeződések, lerakódások eltávolítása az ablaküvegről, speciális portaszító adalékkal való ablakmosás, tiszta, csillogó jó illatú ablakfelületek.
 • Tisztítás vízkár után: beázás, csőtörés után kitisztítjuk irodáját. Gyorsan száradó és penész gátló adalékanyagokat használunk, hogy a vízkárnak semmilyen nyoma ne maradjon.
 • Szellőzők tisztítása, klímatisztítás akár ózonnal is, klíma feltöltés.
 • Penész eltávolítás, tisztítás.
 • Kitakarítunk bogár, rágcsáló irtás után.
 • Megegyezés szerint textíliák, törülközők, függönyök stb. mosása, vasalása, le és felszerelése.

Miért válasszon bennünket?

Takarítási szolgáltatásokat nyújtó cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az irodatakarítás területén is. Képzett, válogatott, megbízható, szerződéses munkaerőt alkalmazunk akiket folyamatosan továbbképzünk takarítószer és a modern technológiák alkalmazásából. Így mindig naprakészek tudunk maradni a legjobb ár/érték arányú takarítószerek és a leghatékonyabb technikák területén is. Folyamatosan kedvező áron tudjuk ügyfeleinknek biztosítani szolgáltatásainkat és a jó minőségű takarítószereket is.

Munkánkat magas minőségben végezzük, a jó minőségre garanciát vállalunk. Felelősség biztosítással rendelkezünk a jól végzett munkáért felelősséget vállalunk. Az irodatakarítás során is odafigyelünk rá, hogy minél rövidebb idő alatt minél gyorsabb munkával, nagy hatékonysággal a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozzuk megbízónknak. Szakértelmünket és tapasztalatunkat megbízóink rendelkezésére bocsátjuk, és szívesen segítünk ha kérdéseikkel megkeresnek bennünket.

Ha Önnél is felmerül bármilyen irodatakarítási munka, kérjük hívjon bennünket a fenti telefonszámon, vagy írjon üzenetet a Kapcsolat menüpontra kattintva.