Takarító állás

Takarítás munkakör betöltésére rohamosan fejlődő vállalkozásunk folyamatosan keres precíz, szorgalmas, tiszta munkaerőt. Amennyiben ön a takarítás munkafolyamataiban jó szakértelemmel, munkabírással bír szeretne jó emberek között dolgozni akkor keressen fel minket az elérhetőségeinken. Cégünk Budapesten és Pest megyében vállal leginkább munkát, ezért lehetőleg ezekről a területekről várjuk a takarítás állás betöltésére a munkaerőt.

Takarítói állás elvárások: Tapasztalat családi ház és lakás takarítás , iroda takarítás, szálloda-hotel takarítás, apartman takarítás, esetleg teremgarázs takarítás munkálataiban. Önéletrajzában írja le az előző munkahelyeit. Elvárásunk, hogy megbízható, igényes, precíz legyen jó munkabíró képességgel. A nem dohányzás és a nyelvtudás előny, (lehetőleg angol), de nem követelmény.

Takarító csoportvezető állásra is jelentkezhet. Követelményeink: Érettségi, önéletrajzban szerepeljenek az előző munkahelyek. Előny, ha nagy ismeretsége van a takarítási munkálatokban, minél szélesebb körben.Tudja a munka folyamatait ellenőrizni, kollégákat jól koordinálni, eszközök folyamatos ellenőrzése, reklamációk és konfliktusok helyes kezelése, tiszteletteljes kommunikáció az ügyfelekkel, szükség esetén takarítás. Legalább két év szakmai tapasztat, érettségi, jó kommunikációs és konfliktus megoldó képesség, tiszta és igényes megjelenés, jó szervezői tudás.

Előny lehet:angol nyelvtudás, nem dohányzás, tisztítás technológia végzettség

Jelentkezni lehet a Kapcsolat menüpontnál található űrlapon.