Lakástakarítás

Lakástakarítás Budapest profi takarító cégtől, olcsó árak, garancia. Készen áll arra, hogy otthonát csillogó tisztává varázsoljuk? Akkor válasszon bennünket! Számos oka van annak, hogy miért kell a takarítást szakértőkre bízni, de mit csinálnak valójában a professzionális takarítók?

Más szóval, vannak olyan házimunkák, amelyeket bármennyire próbálunk is, nem kerülhetjük el. Igen ilyen például a takarítás. Húzzuk, halasztjuk, de a végén sajnos mindig ki kell takarítani, az esztétikus környezet és az egészségünk érdekében is. Van azonban néhány cég, amelyik lakástakarítást is vállal olcsón, így viszont, ha valaki nem szeret takarítani, akkor átadhatja ezt a munkát szakembereknek.

Ha bennünket választ, akkor nem fog csalódni, rövid idő alatt tisztává varázsoljuk otthonát. Szakszerű, precíz takarítás ott is, ahol egyébként nem is látszik a kosz. Bízza lakása, otthona takarítását profi szakemberekre és a tisztaság üdítő érzése fogja átjárni lakása minden szegletét. Tovább olvasom →

Lépcsőház takarítás, társasház takarítás

Társasházi takarítás, lépcsőház takarítás Budapest és Pest megyében 2022 -ben is. A takaritas-24.hu takarítási, karbantartási szolgáltatásokat kínál társasházak számára. A több éves gyakorlatnak és a képzett felkészített munkatársaknak köszönhetően igen kedvező árakat tudunk adni a társasházak takarítására, amely az egyik fő profilunk. Lépcsőház takarítás, szemétledobó takarítás, teremgarázs takarítás, stb.

Társasházi takarítás

A társasházak olyan helyek, ahová hazatérhetnek és pihenhetnek egy nehéz nap végén a lakók. Ezért olyan fontos a közös helyiségek tisztán tartása és kényelme. A takarítási szolgáltatásokon kívül, mint a szemét összegyűjtése, klubhelyiség takarítás, medence karbantartás, egyéb speciális szolgáltatásokat is kínálunk. Számíthat ránk a munkaidőn túli karbantartási munkáknál, épület ellenőrzések, fertőtlenítések, ózonos fertőtlenítés során. Ha felújítás, vagy egyéb munka miatt van szükség rendkívüli takarításra azt is tudjuk vállalni. Azért vagyunk itt, hogy megkíméljük Önt a takarító és karbantartó alkalmazottak felvételétől.

Többéves gyakorlattal rendelkező csapatunk minőségi tiszta munkát végez.  

Kiemelt figyelmet fordítunk a takarítószerekre is, környezetbarát termékbiztonsági adatlappal rendelkező takarítószereket használunk, amelyeket kedvező áron tudunk biztosítani ügyfeleink részére. Ezek a takarítószerek megfelelőek azoknak a feladatoknak az elvégzésére, amelyekre használjuk őket, a környezetbe jutva viszont maradéktalanul elbomlanak, jelentősen csökkentve ezáltal a környezeti terhelést. Tovább olvasom →

Iroda, irodaház, társasház, gyógyszertárak, iskolák és egyéb közintézmények fertőtlenítése.

Technológia: Szakképzett kollégáink teljes arcmaszkos levegőszűréssel, vegyvédelmi védőruhában dolgoznak. A fertőtlenítő anyagot (előírt hígításban) kézi,  hidegködképző gépeinkkel juttatjuk ki a felületekre. A teljes felületét a helyiségnek bepermetezzük, a falakat a bútorokat,  minden tárgyat és berendezést egészen a padlóig.

A permetezéskor a  mikrocseppek formájában oszlik szét a fertőtlenítő anyag, ezáltal minden  felületet és rést befed. A nehezen elérhető részeket és területeket is eléri, az elektromos készülékekben, eszközökben nem tud kárt tenni!

A fertőtlenítés teljes ideje alatt és a munkafolyamat befejezése után  még húsz percig nem tartózkodhat senki a helyiségekben senki! A fertőtlenítő folyadékot a permetezés után nem kell lemosni és  letörölni, mivel pár perc alatt 100%-ban elpárolog és eltűnik a  felületről. Az emberi szervezetre nem ártalmas!

IRODA, TÁRSASHÁZ, KÖZINTÉZMÉNY, GYÓGYSZERTÁR FERTŐTLENÍTÉST VÁLLALUNK!

Irodák, Társasházak, iskolák és egyéb közintézmények fertőtlenítése  COVID 19 koronavírussal szemben is hatékony! A fertőtlenítő anyagunk: Tisztít, fertőtlenít és szagtalanít!

  • elektrolízissel készül sóból, vízből egy speciális készülékben,
  • magyar fejlesztésű, környezetbarát, bio fertőtlenítő és tisztító folyadék,
  • az egyedi gyártási technológiából adódik, hogy egy teljesen tiszta és naturális anyag keletkezik, ez a hipoklóros sav
  • nem kell lemosni és letörölni a felületekről, mert rövid idő alatt 100%-ban lebomlik és elpárolog a felületről
  • az eddig ismert összes baktérium és vírus ellen hatásos szer, elpusztítja a gombákat, algákat, és a penészt. Pl: HIV, Influenza, H1N1, Ebola, Pseudomonas, Zika, Legionella, Listeria, Salmonella, Staphylococcus aureus stb..

Amennyiben szeretné profi szakemberekre bízni a takarítást és fertőtlenítést, keressen minket elérhetőségeinken.

 

Szálloda takarítás

Szálloda takarítás fogalma alatt a vendégterek, vendégszobák, rendezvénytermek minden napi takarítását és nagytakarítását értjük. A szállodai szobák takarítása során fontos feltétel számunkra, hogy környezetbarát és állagmegóvó technológiákat alkalmazzunk. Tisztítószereink és minden eszközünk kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont számunkra, hogy a legfejlettebb technológiákat alkalmazzuk és használjuk fel a környezetünk és magunk megóvása céljából. Munkavégzésünk során azért igyekszünk, hogy minden ügyfelünk kiemelkedően magas elvárásainak is, és a rohanó világ gazdasági és környezeti újdonságainak is teljes mértékben folyamatosan megfeleljünk. Az ügyfeleink teljes megelégedése érdekében megszerveztünk egy úgynevezett monitoring rendszert ahol csapatvezetők és területvezetők a munkaterületeket állandóan felügyelik és ellenőrzik. A szálloda takarítási munkavégzéseket olyan módon szervezzük meg egyedileg, hogy minden helyiség funkcionális feladatát figyelembe
vesszük, úgy, hogy a takarítási munkafolyamatok ne zavarják az adott helyen folyó tevékenységet, tehát amikor az adott helyiségben minimális a forgalom. Tovább olvasom →