Lépcsőház takarítás, társasház takarítás

Társasházi takarítás, lépcsőház takarítás Budapest és Pest megyében 2022 -ben is. A takaritas-24.hu takarítási, karbantartási szolgáltatásokat kínál társasházak számára. A több éves gyakorlatnak és a képzett felkészített munkatársaknak köszönhetően igen kedvező árakat tudunk adni a társasházak takarítására, amely az egyik fő profilunk. Lépcsőház takarítás, szemétledobó takarítás, teremgarázs takarítás, stb.

Társasházi takarítás

A társasházak olyan helyek, ahová hazatérhetnek és pihenhetnek egy nehéz nap végén a lakók. Ezért olyan fontos a közös helyiségek tisztán tartása és kényelme. A takarítási szolgáltatásokon kívül, mint a szemét összegyűjtése, klubhelyiség takarítás, medence karbantartás, egyéb speciális szolgáltatásokat is kínálunk. Számíthat ránk a munkaidőn túli karbantartási munkáknál, épület ellenőrzések, fertőtlenítések, ózonos fertőtlenítés során. Ha felújítás, vagy egyéb munka miatt van szükség rendkívüli takarításra azt is tudjuk vállalni. Azért vagyunk itt, hogy megkíméljük Önt a takarító és karbantartó alkalmazottak felvételétől.

Többéves gyakorlattal rendelkező csapatunk minőségi tiszta munkát végez.  

Kiemelt figyelmet fordítunk a takarítószerekre is, környezetbarát termékbiztonsági adatlappal rendelkező takarítószereket használunk, amelyeket kedvező áron tudunk biztosítani ügyfeleink részére. Ezek a takarítószerek megfelelőek azoknak a feladatoknak az elvégzésére, amelyekre használjuk őket, a környezetbe jutva viszont maradéktalanul elbomlanak, jelentősen csökkentve ezáltal a környezeti terhelést.

Cégünk segít Önnek:

  • Kiváló társasházi takarítási szolgáltatást nyújt a bérlők számára.
  • Költségek minimalizálása.
  • Tartsa ingatlanait tisztán, kényelmesen és biztonságosan, szakemberekkel.
  • Nincs szükség a takarító- és karbantartó személyzet felvételére, betanítására és felügyeletére.

A társasház takarítási és karbantartási szolgáltatásaink közé tartozik:

  • Kül- és beltéri közös helyiségek takarítása, karbantartása.
  • A társasházon belül lévő egyéb helyiségek takarítása, karbantartása, (medence, sport, szabadidő helyiségek)
  • Szemét, hulladék összegyűjtése és eltávolítása a gyűjtő edényekből.
  • Épületek közös helyiségeinek és külső tereinek tisztítása.
  • A hibás berendezések, biztonsági problémák, vagyoni károk bejelentése a megbízó felé.
  • Anyagok és kellékek beszerzése, karbantartása a megbízó előzetes jóváhagyásával.

Az árak kalkulációját az elvégzendő feladat nagysága, a munkahelyen dolgozók száma, gyakorisága, a takarítószerek költsége szerint végezzük.

Felelősségbiztosítással rendelkezünk és minden munkánkra garanciát vállalunk. Az általunk végzett munkát ellenőrzőlista alapján végezzük el, így semmilyen munkafolyamat sem maradhat ki feledékenységből. Az elvégzett munkát ellenőrizzük, az elvégzés módját és a minőségét is. Ügyfeleink visszajelzései fontosak számunkra, és a visszajelzések alapján tudunk olyan minőségbiztosítási rendszert kialakítani amelyik tartósan megfelelő lesz mind a társasház mind a munkát elvégző dolgozóink számára is.

Ha Önnek is társasház takarítása van szüksége kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.