Teremgarázs takarítás

Teremgarázs takarítás Budapesten a mennyezettől a padlóig nagy gyakorlattal. Vállaljuk teremgarázs takarítását egyszeri alkalommal, vagy rendszeresen, korszerű gépekkel, képzett takarító személyzettel kedvező áron. A teremgarázs teljes takarítását ránk bízhatja, a világító testektől a gépészeti csövek portalanításán keresztül a lefolyó csatornanyílások takarításáig, nem fogunk csalódást okozni.

Általában a teremgarázsok takarítása nem könnyű feladat, hiszen a járművek ki és beállása során a padlóba bedörzsölt guminyomokat, olaj és vegyszerfoltokat csak speciális súroló szívó géppel lehet eltávolítani amelyik nagynyomású gőzborotvával van ellátva. Ezek a gépek nagy nyomással vízgőzt és környezetbarát tisztítószert spriccelnek a talajra, miközben a súrolótárcsák nagy sebességgel de kíméletesen felsúrolják a burkolatról az összes szennyeződést. A gép olyan minőségű munkát és tisztítást tud rövid idő alatt elvégezni amelyre csak nagyon sok ember több heti folyamatos vegyszeres súrolással lenne képes. Az univerzális takarítógépünk segítségével nagyon gyorsan kitakarítunk tökéletes minőségben akár több ezer négyzetméternyi teremgarázst is olcsón és gyorsan. A kispriccel víz jelentős részét a gép visszaszívja a szennyeződésekkel együtt, így a hátramaradt felület percek alatt nyom nélkül megszárad.

Az erősebb szennyeződésekkel is elboldogulunk, ilyenkor előáztatjuk a teremgarázs padlóját, majd a súroló takarító géppel akár többször is átmegyünk a szennyeződésen egészen addig ameddig tökéletesen tiszta felületet kapunk. A nagynyomású súroló és szívógéppel nagy hatékonysággal és gyorsan tudunk kitakarítani bármilyen szilárd burkolattal rendelkező helyiséget.

A teremgarázsok másik nagy ellensége a szálló por amelyik mindenre rászáll, és lerakódik. Cégünk vállalja, hogy a teremgarázs plafonjától a padlóig csillogó tisztaságot varázsol gyorsan és hatékonyan. Portalanítjuk a falakat, portalanítjuk az elszívó és a gépészeti csőrendszereket és egyéb olyan helyeket ahol a szálló por meg tud telepedni.

A falakat is por mentesítjük géppel, tehát a takarítás után a por nem fog visszaszállni oda ahonnan már egyszer feltakarítottuk.

A nyílászárókat és ajtókat, ablakokat lemossuk, fertőtlenítjük, tisztítószerrel átmossuk. Az ablakokat ragyogó átlátszóvá varázsoljuk. Ugyanígy megtisztítjuk a közlekedő folyosók korlátait, a villanykapcsolókat, a világítótesteket.

Környezetbarát nagy hatékonyságú tisztítószereket használunk, amelyek nem rónak a környezetünkre nagy terhelést, mégis képesek tökéletesen elvégezni azt a tisztítási feladatot amelyre kiválasztottuk őket. Ügyfeleinknek kedvező áron tudjuk biztosítani a munka elvégzéséhez szükséges vegyszereket és anyagokat, amelyeket a helyszínre is szállítunk.

A különböző felületeket különbözőképpen kell takarítani, illetve különböző vegyi anyagok szükségesek  a takarításhoz. Más módszer kell az öntött műgyanta felületekhez, más a műanyag, a kő illetve a beton felületekhez is. Minden esetben javaslatot teszünk, hogy az adott felületet milyen módszerrel és milyen vegyi anyagokkal lehet a legoptimálisabb módon takarítani.

Vegye igénybe több évtizedes szakértelmünket!

Miért válasszon bennünket?

Piacvezető takarítócégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a teremgarázs takarítás területén is. Képzett, válogatott, megbízható, szerződéses munkaerőt alkalmazunk akiket folyamatosan továbbképzünk anyagismeretből és a modern technológiák alkalmazásából. Így folyamatosan naprakészek tudunk maradni a legjobb ár/érték arányú takarítószerek és a leghatékonyabb technikák területén is, ezért folyamatosan kedvező áron tudjuk ügyfeleinknek biztosítani szolgáltatásainkat.

Munkánkat magas minőségben végezzük, a jó minőségre garanciát vállalunk. Mivel felelősség biztosítással rendelkezünk, ezért a jól végzett munkáért felelősséget is vállalunk. A teremgarázs takarítás során is odafigyelünk rá, hogy minél rövidebb idő alatt minél gyorsabb munkával, nagy hatékonysággal a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozzuk megbízónknak. Szakértelmünket és tapasztalatunkat megbízóink rendelkezésére bocsátjuk, és szívesen segítünk ha kérdéseikkel megkeresnek bennünket.

Vállajuk továbbá teremgarázsok időszakos nagytakarítását, mély takarítását garanciával és sok év gyakorlattal olcsón. Ha Önnél is teremgarázst, garázs kell takarítani, szakértelemmel, hatékonyan, gyorsan, akkor keressen bennünket és kérjen árajánlatot. A megkeresés után 24-órán belül elkészítjük az árajánlatot.