Társasház takarítás

Társasház takarítás Budapest. Vállaljuk társasházak takarítását, alkalmi illetve rendszeres jelleggel. Nagy gyakorlattal és sok éves múlttal rendelkezünk a társasház takarítás területén. Megfelelő referenciákkal rendelkezünk, ügyfeleink elégedettek az általunk végzett munkával, és szívesen ajánlanak bennünket másoknak is. Minőségi, gyors, jó munkát végzünk a megrendelőnk által megadott paraméterek és időpontok szerint. Cégünk felelősség biztosítással rendelkezik, az általunk végzett munka minőségére garanciát vállalunk. A társasház a közös tulajdonban álló ingatlan különleges formája, ennek minden előnyével illetve hátrányával együtt. Általában a társasházban található lakások a tulajdonosok kizárólagos tulajdona, míg a közös helyiségek felett közösen rendelkeznek. A közös tulajdoni rész gondozásánál pedig olyan megoldást kell találni, amelyik az összes tulajdonosnak megfelelő és mindenki igényét egyformán kielégíti.

Társasház takarítás ár. Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy versenyképes árainkkal megőrizzük piacvezető pozíciónkat és mégis kiemelkedő színvonalú munkát végezzünk, az olcsó ár nem fog a minőség rovására menni. Az árak kalkulációját az elvégzendő feladat nagysága, a munkahelyen dolgozók száma, gyakorisága, a takarítószerek költsége szerint végezzük. A több éves gyakorlatnak és a képzett felkészített munkatársaknak köszönhetően igen kedvező árakat tudunk adni a társasházak takarítására, amely az egyik fő profilunk. Ha árajánlatot kér tőlünk, legkésőbb 24-órán belül elküldjük a kért árajánlatot.

A társasházak takarításánál általában (ha van) a közös tetőtéri terasz, a lépcsőházak, a közös használatú helyiségek takarítása jöhet szóba, (pl: kukatároló, járműtároló, garázs stb.) illetve a külső területek így a járdák takarítása, a kertek előkertek karbantartása, fűnyírás, kertgondozás. Szemétszállításnál időben kihelyezzük a tároló edényeket. Megállapodás szerint a kukák fertőtlenítését illetve tisztítását is elvégezzük. Az épületekben kicseréljük a meghibásodott izzókat. Télen gondoskodunk a járdák takarításáról illetve csúszásmentesítéséről. Ha van udvar vállaljuk a tisztán tartását, seprését, a lombok összegyűjtését, elszállíttatását. A kert locsolását is ránk bízhatják, szakértő munkatársunk segít a kert szépségét megőrizni.

A szakszerű és lelkiismeretes munkavégzés a garancia arra, hogy a lakóközösség minden tagja elégedett lesz a társasház takarítást végző céggel. 

Kiemelt figyelmet fordítunk a takarítószerekre is, környezetbarát termékbiztonsági adatlappal rendelkező takarítószereket használunk amelyeket kedvező áron tudunk biztosítani ügyfeleink részére. Ezek a takarítószerek megfelelőek azoknak a feladatoknak az elvégzésére amelyekre használjuk őket, a környezetbe jutva viszont maradéktalanul elbomlanak, jelentősen csökkentve ezáltal a környezeti terhelést.

A társasház takarítás során elvégzendő alkalmi illetve rendszeres feladatok:

 • A legfelső emeletről lefelé a korlátok illetve párkányok lemosása, fertőtlenítése.
 • Pókháló mentesítés.
 • Ha vannak szőnyegpadlók, porszívózás.
 • A lépcsőházi nyílászárók ajtó ablakkeretek lemosása, ablaktisztítás.
 • Lépcsőházi lépcsők, fordulók felsöprése, felmosása.
 • Közös használatú helységek tisztán tartása, nyílászárók tisztítása, ablakmosás, vizes helységek takarítása.
 • Postaládák takarítása.
 • Bejárat tisztán tartása, kihelyezett szemetes edény ürítése, ajtó -ablakmosás.
 • Az épület közös helységeiben található kiégett világítótestek cseréje.
 • Szemétgyűjtő edények kihúzása ürítési napokon. Ürítés után az edények tisztítása fertőtlenítése.
 • Kihelyezett nagyméretű lábtörlő kitakarítása, átmosása, vegyszeres tisztítása.
 • A társasház előtti járdaszakasz söprése, melegebb időszakban időnként slaggal lemosása.
 • Fűnyírás, gyepgondozás.
 • Télen a járdaszakasz csúszásmentesítése, hó ellapátolása.
 • Lehullott lomb összegyűjtése elszállításra.
 • Kertgondozás, locsolás, sövény nyírás. Udvar tisztán tartása.
 • Ha vannak az épületben növények, azok rendszeres locsolása.
 • Az esetleg eldobált szórólap anyagok összegyűjtése és a szelektív szemétgyűjtőbe való elhelyezése.
 • Teremgarázs, garázs takarítása, porszívózás, felmosás géppel.

Időnként nagytakarítás, az egyébként eldugott, nehezen hozzáférhető helyek takarítása, mélytakarítás, mélytisztítás, gépi szőnyegpadló tisztítás, faburkolatok ápolása, nyílászárók karbantartása, olajozása. Krómozott felületek tisztítása speciális krómtisztítóval. Padlóburkolatok tisztítása, fuga tisztítás.

A társasház képviselet által kért egyéb tevékenységek elvégzése.

Az általunk végzett munkát ellenőrzőlista alapján végezzük el, így semmilyen munkafolyamat sem maradhat ki feledékenységből. Az elvégzett munkát ellenőrizzük, az elvégzés módját és a minőségét is. Felelősségbiztosítással rendelkezünk és minden munkánkra garanciát vállalunk. Ügyfeleink visszajelzései fontosak számunkra, és a visszajelzések alapján tudunk olyan minőségbiztosítási rendszert kialakítani amelyik tartósan megfelelő lesz mind a társasház mind a munkát elvégző dolgozóink számára is.

Vállaljuk továbbá társasházak teljes mély takarítását átépítés, felújítás után, a teljes átadás előtt.

Ha Ön is szeretne társasház takarítást, akkor kérem keressen bennünket és kérjen árajánlatot munkatársunktól.